avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajata lipseste din 25.11.2021 pe motiv ca are mina ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajata lipseste din 25.11.2021 pe motiv ca are mina in ghips ...

angajata lipseste din 25.11.2021 pe motiv ca are mina in ghips dar nu a prezentat concediu medical,cum sa o trec in revisal sa fiu in legalitate dar nici sa am cheltuieli nejustificate
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 6 Decembrie 2021
În pontaj o treceți abs nemotivat dacă nu a adus concediu medical.
ce inregistrez in revisal
Inregistrati suspendarea c.i.m. pentru absente nemotivate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj salariat care asteapta decizia comisiei medicale anymaryh anymaryh Buna ziua, Am un salariat caruia nu i se mai elibereaza concediu medical , are deja 198 zile, astepata raspunsul de la comisie pentru pensionare si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Zile cfp florica.vochide florica.vochide buna ziua,as dori sa stiu cum procedez daca am salariati care au lipsit toata luna si nu dorim sa le inchidem ctr. de munca.Cum as putea sa ii trec in revisal ... (vezi toată discuția)
Completare revisal Zita P. Zita P. Am o incetare de contract conf art,61 lit.1. Angajatul lipseste nemotivat incepand cu data de 05.06.2010. Dupa intocmirea actelor de cercetare disciplinara ... (vezi toată discuția)