avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Bucuresti este judet sau nu?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Bucuresti este judet sau nu?

Orasul Bucuresti apartine de vreun judet ? Da trimit o scrisoare scriu Localitatea Bucuresti, judetul Ilfov, sau ce scriu ?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
LISONELTA300, utilizator
Cel mai recent răspuns: calarasanu , utilizator 14:40, 18 Mai 2020
Scrieti localitatea Bucuresti,municipiul Bucuresti,nu tine de Judetul Ilfov.
Pe Wikipedia scrie ca Bucuresti este resedinta judetului Ilfov , deci Bucuresti ar tine de ILFOV. Eu ce sa mai cred ? Parerile sunt foarte impartite .[ link extern ]
Probabil din punct de vedere organizatoric, un pic tine, Spitalul Judetean Ilfov e in Bucuresti, de exemplu, si DRPCIV Bucuresti si Ilfov sunt in acelasi loc aceeasi cladire chiar, dar din punct de vedere postal nu tine. Daca scrieti pur si simplu, dupa adresa, municipiul Bucuresti si adresa e corecta in rest, va ajunge. Credeti-ma, deoarece am trimis si eu scrisori si au ajuns.
Ultima modificare: Luni, 18 Mai 2020
calarasanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare mostenitor la dezbaterea succesiunii elisa27 elisa27 buna ziua. mi-a murit tatal, si as dori sa imi caut sora vitrega din alt judet printr-o citare intr un ziar national, pentru succesiune. Se poate face acest ... (vezi toată discuția)
In ce conditii se poate modifica numarul nominal unic al casei ... monicaa18 monicaa18 In ce conditii se poate modifica numarul nominal unic al casei propietate personala? Multumesc! (vezi toată discuția)
Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)