avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... E normal? Anulare vânzare făcută de moștenitori ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

E normal? Anulare vânzare făcută de moștenitori după dezbaterea succesiunii

Dupa dezbaterea mostenirii dupa bunici mama si fratii ei au vandut din dreptul lor de mostenire o suprafata de teren procedand legal (cadastru ,intabulare , licitatie , notar) acum s-au trezit cu proces pentru anularea vânzării, un nepot al bunicului avand o hartie de mana care pretinde ca e act de vanzare facut de bunicul meu. Precizez ca are semnătura lui si cealalta spunand ca e a bunicului. Are sanse sa anuleze actul de vanzare a terenului?
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:32, 7 Februarie 2018
Sanse minime de castig,ptr.anularea actelor autentice de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare cumparare vanessa2011 vanessa2011 am o intrebaree as vrea sa anulez vanzarea cumparare facuta de bunicul meu care ia vandut sorei mele casa cota indiviza a lui si tot terenul intravilan ... (vezi toată discuția)
Impartire padure conform titlu proprietate mariasebestyen mariasebestyen Buna ziua!As dori daca se poate sa va spune-ti parerea in cazul urmator -conform leg18/199, 169/1997, 1/2000 se emite titlu de proprietate pe numele a 7 ... (vezi toată discuția)
Cum se fac intabularile ? rolex rolex 3 persoane titulari ai unei suprafete de 2 ha au vandut cu chitanta la primarie in anul 1993 in baza adeverintei de punere in posesie unei persoane B aceasta ... (vezi toată discuția)