avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vanzare cumparare

am o intrebaree as vrea sa anulez vanzarea cumparare facuta de bunicul meu care ia vandut sorei mele casa cota indiviza a lui si tot terenul intravilan terenul fiind trecut in titlul de proprietate bunicul in 2003 avand 76 de ani era persoana cu handicap dg era accident vascular cerebral hemiplegie dreapta dinainte de vanzare si vanzarea sa facut fara cadastru si intabulare si fara a se face iesirea de indiviziune
vreau sa stiu daca cu acest diagnostic se considera o persoana fara discernamant , iar bunica mea a murit 1999 si sa facut masa succesorala numai pe casa fara terenul intravilan .. mentionez ca suntem 2 surori credeti ca as putea anula vanzarea cumparare??
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:40, 26 Aprilie 2013
este decedat bunicul din 2oo3
Anularea unui act autentic implica un proces dificil si costisitor .Nu aveti sanse de nulitate relativa ci doar absoluta. Se va timbra la valoare .
am deja proces intai am cerut partaj judiciar si nulitatea absoluta a vanzarii cumparare
la partaj judiciar expertul dat de judecator a scris sa se imparte totul in jumate am platit taxa judiciara si pentru nulitatea absoluta a actelor de vanzare cumparare ...acum jucatorul a deschis nou dosar pt nulitatea absoluta a vanzarii cumpararii vroaim sa stiu ce acte mai trebuie sa am ca sa pot anula vanzarea
Fara un avocat specializat
pe procese de acest gen, o sa vi se respinga actiunea.
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2013
avvalentina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capacitate redusa de exercitiu Observatorul Observatorul Buna ziua, Am o bunica ce a ramas vaduva de curand. Are doi copii. Unul din ei a facut succesiunea pe casa parintilor si acum a convins-o pe bunica sa fie de ... (vezi toată discuția)
Nulitatea absoluta a contractului de v-c LUCY04 LUCY04 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate anula un contract de cumparare facut intre mine si bunicul meu acum 2 ani si jumatate pe un teren detinut de acesta. ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare onicutza onicutza buna ziua! am citit recent un material in care se spune va un coproprietar nu poate sa vanda cota parte pe care o detine,daca nu este facut partajul,decat daca ... (vezi toată discuția)