avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna

Buna ziua noi avem custodie comuna dar eu vreau sa-i interzic sotului sa mai vada copilul sau sa il vada doar in prezenta unui asistent maternal deoarece fpstul sot are tulburari psihice in urma abuzului de substante si tot timpul cand vine la copil abereaza si vorbeste tot felul de chestii urate iar copilul se agita zbiara si devine nervos.Ce trebuie sa fac in situatia de fata? Eu as vrea sa il vada pe copil singur cu el mi-e teama sa il las iar daca sunt prezenta e jale mereu.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 18:00, 8 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Atunci cand ati divortat nu ati putut proba acest abuz de substante?
Nu este de ajuns cuvantul dumneavoastra, ca nu sunteti psihiatru pentru a pune un diagnostic.
va sfatuiesc sa mergeti la DGASPC. In plus, incercati sa probati cu martori acest comportament, nu rude ci prieteni sau persoane neutre.
Fără diagnostic psihiatric e greu sa faceti ceva.
Soțul poate executa hotărârea si sa va ia penalitati.

Ar trebui expertizat si copilul mai inainte de a face ceva in justitie.
Si monitorizarea de catre stat a vizitei se poate dar nu prea se vrea în practică...decat daca insistati cu cereri scrise si audiențe.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna ziua fostul sot a fost diagnosticat de catre mai multi medici cu tulburari psihotice si halucinatii provocate de substantr si steroizi .Motivul divortului a fost ca el a inceput sa aiba halucinatii si sa ma acuze de tot felul de lucruri doamne nici nu pot sa reproduc ce spunea...La tribunal la divort am divortat de comun accord in primul rand ca aveam copilul mic nu aveam cu cine sa il las ca sa umblu prin tribunale la procese eram socata de ce mi se intampla astea au venit asa ca un fulger intr-un moment cand totul mi se parea perfect..De un an de cand am divortat continua sa ma sune ma ameninta imi trimite mesaje zi si noapte acuzandu-ma de tot felul de aberatii ( mereu inventeaza cate ceva ) cateodata chiar zice ca nu e copilul lui...Iar apoi vine a doua zi ca si cum nu s-ar fii intamplat nimic sa vada copilul.El a stat internat in spital de doua sau trei ori la psihiatrie dar nu isi face tratamentul decat o perioada apoi iar se drogheaza o vreme si tot asa...
Mai precizez ca copilasul are 2 ani si 8 luni abia acuma incepe sa vorbeasca la psiholog l-am dus dar a zis ca e doar o intarziere de limbaj.Cat priveste probele am sute de mesaje de la el vu tot felul de halucinatii si martori sunt toti din familie inclusiv parintii lui...

Alte discuții în legătură

În procedura de diagnosticare se iau hotărâri? Zebedeu Zebedeu Legea 487/2002, Art. 54 [i][b]O persoană poate fi internată prin procedura de internare nevoluntară numai dacă un medic psihiatru abilitat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma aflu intr.o situatie din care nu gasesc iesire. ... flaviusstaff flaviusstaff Buna ziua! Ma aflu intr.o situatie din care nu gasesc iesire. Situatia sta in felul urmator. Acum doi ani am divortat de fosta sotie. In urma casatoriei avem ... (vezi toată discuția)
Obligatie la divort? stefpop stefpop Buna ziua, eu si sotia avem o minune de copil de 2 ani (atasamentul lui fata de fiecare dintre noi este egal si enorm, la fel si din partea noastra ptr ... (vezi toată discuția)