avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament

Dacă tata a murit,mama poate vinde apartamentul pe care l-au avut împreuna?Fara acordul copiilor?Sau îl poate lasă prin testament unuia din nepoți sau copii?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:40, 8 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca mama este unic proprietar, poate face orice. Daca s-a facut succesiunea, urmariti sa vedeti cine sunt mostenitorii trecuti in certificatul de mostenitor.
Proprietari au fost amandoi.Apartamentul e pe numele amandorura numai ca tata a decedat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fara dezbaterea succesiunii in prealabil, nici mama, nici copii nu pot face nimic de unii singuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenitori si cotele ce le revin Marius275768 Marius275768 A murit mama, apoi a murit fratele si apoi a murit tata si eu am ramas singura. Fratele meu nu a fost casatorit dar are 2 copii legitimi. Dupa moartea mamei si ... (vezi toată discuția)
Mostenire Delphine Delphine Tata a murit si a ramas mama in apartamentul avut impreuna.Are dreptul mama sa Vanda apartamentul sau sa il dea prin Testament oricarui din copii sau nepoti?In ... (vezi toată discuția)
Moștenire nepoti Adina Sfetcu Adina Sfetcu Soția mea a murit acum 2 ani. Nu am avut copii împreuna. Ea a avut o fata din prima căsătorie care a avut 2 copii.Fiica ei a decedat înaintea soției ... (vezi toată discuția)