avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficiez de indemnizatia de conducere a persoanei pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficiez de indemnizatia de conducere a persoanei pe care o inlocuiesc, ea fiind in CM?

Situatie in sistemul bugetar:
Sunt personal contractual in sistemul bugetar - responsabil de analiza. Seful meu - personal contractual- este in concediu medical de peste 1 luna calendaristica. Actualmente am o decizie de loctiitor sef . Pe perioada concediului odihna sau medical , preiau si rezolv sarcinile sefului peste sarcinile curente de responsabil analiza pe care le am de indeplinit conform Fisei postului. Se acorda o indemnizatie de conducere pe aceasta perioada - intrucat desfasor doua activitati - sef laborator si responsabil analiza (activitati care nu se suprapun intre ele)?
Cel mai recent răspuns: Telita , utilizator 21:12, 7 Februarie 2018
Legea 153/2017
art.30 Exercitarea cu caracter temporar a unei funcții de conducere
(1) Exercitarea cu caracter temporar a unei funcții de conducere se realizează prin numirea temporară a unei persoane angajate/numite care îndeplinește condițiile specifice pentru ocuparea funcției de conducere și care nu a fost sancționată disciplinar, până la ocuparea prin concurs a postului, dacă în statute sau în legi speciale nu se prevede altfel.

(2) În perioada în care persoana angajată/numită exercită cu caracter temporar o funcție de conducere, aceasta beneficiază de drepturile salariale aferente funcției de conducere respective.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loctiitor sef logabv logabv In cazul in care seful de laborator,care este pensionat dar reangajat, pleaca de tot, sarcinile ii vor fi preluate automat de catre loctiitorul sef (numit ... (vezi toată discuția)
Inlocuitor sef serviciu Adi Adi Adi Adi Buna ziua! Sunt personal contractual angajat ca referent (desi am studii superioare, postul a fost prevazut ca studii medii), iar de curand, am fost numita ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, - va rog sa-mi mentionati daca contabila (consilier I) noastra din institutie publica (personal contractual) poate sa ocupe functie de conducere ... (vezi toată discuția)