avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sefi de departament
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sefi de departament

buna ziua, va rog sa imi spuneti cum este mai bine/ legal sa numesti o persoana pentru postul administrativ sau sa se dea examen pentru acest post?
daca s-ar da examence anume ar trebui sa stie mai exact tinand cont ca in cadrul departamentului sunt pers. de la curatenie, registratura si responsabil cladire si paznic
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:08, 7 Februarie 2018
Examenul/concursul este folosit pentru angajare in sectorul bugetar.

In sectorul privat ,angajatorul decide modul de angajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare persoana cu handicap Danaioana Danaioana Buna ziua, Tinand cont de prevederile art.30 si 31 din Legea nr.53/2003-Codul muncii, va rog sa imi spuneti daca unei persoane cu handicap ii poate fi ... (vezi toată discuția)
Post unic paznic Karmaniko Karmaniko Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca postul de paznic poate fi considerat post unic, chiar daca in fisa postului fiecarui paznic sunt specificate aceleasi ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)