avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

In anul 2013 am vandut masina, vreau sa recuperez taxa de poluare pe care am platit-o in valoare de 1550 ron, am toate actele mai putin Certificatul de inmatriculare care era pe numele meu, am doar dovada data de Politie, si am copia Certificatului al actualului proprietar. Cei de la ANAF spun ca degeaba am toate actele inclusiv chitanta data de ei, daca nu am acest Cerificat. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: crissclaudia , utilizator 19:03, 7 Februarie 2018
Formulati cerere de restituire și Depuneți actele pe care le aveți.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa poluare abc62 abc62 Buna! Proprietarul autoturismului care a achitat taxa de poluare in 2008,a vandut autoturismul in 2010,apoi a decedat,in urma lui au ramas doi urmasi ... (vezi toată discuția)
Problema restituire bani taxa auto Razvan_Dumitrica Razvan_Dumitrica Salut, Aveti idee cum/daca mai pot recupera banii pe taxa auto daca masina a fost vanduta? Situatia mai exact este urmatoarea: Masina a fost ... (vezi toată discuția)