Buna am si eu o intrebare. Daca tatal copilului meu este ceratean strain , nu are resedinta in romania nici nu lucreaza aici si nici un permis de sedere deci el vine ocazional in tara, as putea obtine custodia toata pt copilul meu? El ma cam ignora Iar eu nu am nici o garanrie. As dori sa stabilesc o pensie alimentara iar din cauza faptului ca el nu vine des in tara si imi raspunde cand vrea si oricand as putea avea nevoie de o semnatura nu as vrea sa alerg 18 ani dupa el. Eu nu vreau sa i interzic sa si vada copilul daca il intereseaza cu placere insa eu vreau sa nu depind de semnaturile lui si sa alerg dupa el sau sa si tina telefonul inchis. Specific ca el locuieste in tara lui impreuna cu familia lui.
Buna seara,
Incercati. E greu dar se poate.
Daca nu obtineti exercitarea autoritatii parintesti doar de dumneavoastra atunci e cazul sa va adresati instantei care printr-o sentinta sa suplineasca acordul parintelui lipsa.
Custodie totala
anemone4u86
De poate obtine custodie totala asupra minorului, in ideea in care in prima instanta s-a stabilit custodie comuna. Si daca celalalt parinte nu isi exercita ... (vezi toată discuția)
Custodia exclusiva
oanasar
Buna ziua,
In urma pronuntarii divortului copilul a ramas cu mine, dar custodia este comuna. De 5 luni nu mai stim nimic de tatal copilului si as dori sa ... (vezi toată discuția)