avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere copii

În cazul în care divorțez de soțul meu și copiii rămân cu mine, cât ar trebui sa plătească tatăl pensie de întreținere pentru cei 2 copii, în condițiile în care el are și poprire pe salariu în cuantum de 50%pentru 2 credite restante? Ce șanse am să obțin pensie pentru copiii mei?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:03, 7 Februarie 2018
Buna seara,
Indiferent de popririle avute sotul va plati 1/3 din venitul net pentru copii!
Pensia pentru copii este PRIMORDIALA!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Februarie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatăl copiilor mei are de plătit, pe lângă pensiile de întreținere, și o executare silită. cum se calculează sumele care i se rețin? Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Sunt divortata si am doi copii. Tatal copiilor mei mai are unul. Din salariul lui, plateste atat pensiile, o executare silita de care nu s-a achitat de 10 ani, ... (vezi toată discuția)
Procent poprire venituri Stoica Nicoleta Stoica Nicoleta Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Problema este ca tatal copiilor mei este pensionar si are de platit pensie de intretinere curenta ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara pentru 3 copii - poate fi redusa din cauza altor datorii ale tatalui? sacha2013 sacha2013 Buna ziua, Voi pune aici o intrebarea din partea unui prieten. El a divortat in urma cu cateva luni la notar, de comun acord cu sotia, acordand ... (vezi toată discuția)