avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul minim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul minim

Angajatorul este obligat sa modifice salariul minim brut la 1900 lei? Daca da, de cand, trebuie semnat act aditional la contractul de munca?
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 14:18, 8 Februarie 2018
Din pacate, daca nu vad documentele, nu am cum sa ma pronunt.
Ati semnat cumva un angajament de plata pentru recuperarea unei pagube?
De ce pana in decembrie ati incasat 1.000 lei, din moment ce netul trebuia sa fie 1065?
Nicidecum... sa fi vb despre asa ceva, angajament de plata....nu, , , documentele cred sa sunt ok, nici eu nu l-am vazut, asa a focut oferta de angajare 1000 lei in mana, cum se spune, dar acum nu mai este vorba 65 lei ci de 162 lei si am vrut sa ma informez, sa stiu si eu cum sa actionez. Asta pt ca traim in ROMANIA....din pacate...!!! Va multumesc FFF MULT!
Pai, tot nu inteleg. Banuiesc ca primiti salariul numerar. Nu semnati un stat de plata? Nu primiti fluturas de salariu?
Oferta de angajare cu 1.000 lei net, la un program de 8 ore zilnic, nu mai poate sta in picioare. Trebuie sa fie cel putin la nivelul salariului minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare salariu pentru contract partial de la 01 februarie Doinitza58 Doinitza58 Buna ziua, Am doua contracte de munca de cate 2 ore la doua societati diferite cu salariile brute de 1000 lei respectiv 875 lei. In luna ianuarie salariile ... (vezi toată discuția)
Contributii la bugetele de stat pt c.i.m. cu timp partial de lucru prettydaniola prettydaniola Dorim sa angajam femeie de serviciu la bloc, cu norma partiala de lucru 6 ore zilnic 5 zile pe saptamana. Ne-am inteles asupra unui pachet salarial dupa cum ... (vezi toată discuția)
Legislatie onicico onicico Anul trecut salariul minim a fost de 1450lei.De la 1 ianuarie 2018 s-a mărit.Angajarea mea s-a facut in noiembrie 2017 cu 1450.Nu ar fi trebuit să primesc un ... (vezi toată discuția)