Buna seara, in cursul serii eram pe un bulevard al orasului, circuland cu 100-110 , m-a luat radarul si nu am oprit instant deoarece nu am vrut sa franez brusc, mentionez ca politistul a iesit din masina dar eu trecusem, am intors dupa colt sa ma prezint la masina de politie dar cand am ajuns, nu mai era acolo si nu a durat mai mult de 1 min sau 2. Masina este cumparata din Germania adusa de 4 zile cu numere de germania valabile si acte valabile pe numele unchiului meu. Cum se procedeaza in situatia asta? La ce sa ma astept ? Imi trimit ei ceva acasa? In cat timp? Am facut vreo gafa? Mentionez ca nu vreau sa am probleme.
Dupa identificare (declaratia proprietarului cine a condus masina in acel moment) riscati amenda substantiala pentru 2 contraventii (depasire limita de viteza si neoprire la semnalul politistului) si suspendare permis 120 de zile.
Radar bucuresti
blkegl
Buna ziua , in data de 3 iulie 2010 , circulam pe str Doamna Ghica din Bucuresti, cu o viteza peste limita legala. Am trecut pe langa un logan mcv,parcat pe ... (vezi toată discuția)