avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radar Bucuresti
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radar Bucuresti

Buna ziua , in data de 3 iulie 2010 , circulam pe str Doamna Ghica din Bucuresti, cu o viteza peste limita legala. Am trecut pe langa un logan mcv,parcat pe contrasens in parcare, continuandu-mi drumul , in spatele meu vazand girofarul radarului pornit,(nu m-am uitat daca a si pornit dupa mine) . Am redus viteza la 50 si am continuat drumul , dupa aproximativ 500 m , am virat drepta pe o alta strada pentru a lua pe cineva de acasa, apoi dupa 1 min am trecut pe langa acelasi logan mcv.Este posibil sa fiu acuzat de neoprirea la semnalele agentului , mai ales ca nu am vazut nici un semnal in afara de girofarurile pornite (care puteau fi pornite pentru oricine , pe strada mai fiind masini)? Pot sa primesc scrisoare in care sa mi se ceara datele soferului si sa imi fie suspendat carnetul ?A mai primit cineva scrisoare prin posta pentru radar de la noile radare ? In cat timp sa ma astept sa imi vina scrisoarea prin posta ?

Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 4 Iulie 2010
blkegl, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Ramona , Alte profesii 18:17, 5 Iulie 2010
daca era dupa dvs porinit sa fiti sigur ca venea si la astepta la masina..
Nu cred ca dvs erati "tinta" politistilor si cum v-ati simtit si cu"musca pe caciula",ati crezut erati persoana vizata.
Teoretic , se poate sa vi se solicite sa comunicati datele persoanei care a condus autovehiculul . Maxim 6 luni poate dura pana sa fiti sanctionat contraventional ptr viteza ...
Desi , nu cred ca veti fi sanctionat de data aceasta . B-)
Ultima modificare: Luni, 5 Iulie 2010
Diana Ramona, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neoprirea la girofarul politiei Alexandru Ciongic Alexandru Ciongic Eram pe un drum european cu limita de 90 si aveam 160, cand am vazut un radar in fata venind de pe contra sens. Am pus frâna dar prea tarziu A pornit ... (vezi toată discuția)
Fuga de politie savumihai savumihai in seara asta mergeam cu o viteza mult peste limita, iar in fata mea pe contrasens cu fata spre mine era un logan mcv, probabil cu radar. Politistul a iesit ... (vezi toată discuția)
Modalitate oprire autovehicule in trafic lucian999 lucian999 Buna ziua, Cum nu am gasit aproape nicaieri procedura de orire a autovehiculelor in mers de catre politia rutiera vreau sa va intreb daca acestia au voie ... (vezi toată discuția)