avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Neoprirea la girofarul politiei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Neoprirea la girofarul politiei

Eram pe un drum european cu limita de 90 si aveam 160, cand am vazut un radar in fata venind de pe contra sens. Am pus frâna dar prea tarziu
A pornit girofarul mi a facut semn sa opresc, eu am încetinit, iar cand acesta a dat sa întoarcă am fugit cu masina si am luat o pe un drum iar acesta nu m a mai gasit.
Ce se poate intampla?, bănuiesc că voi primi o amendă acasa sau cum v a decurge situatia?
Cel mai recent răspuns: mariustz , utilizator 01:16, 15 Iunie 2020
Avand in vedere ca s-a retinut nr de inmatriculare pe aparatul radar, o sa fie o suspendare de 3 luni pentru neoprire la semnalul politistului si inca 3 pentru viteza depasita cu peste 55km/h, deci 6 luni suspendare plus amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radar bucuresti blkegl blkegl Buna ziua , in data de 3 iulie 2010 , circulam pe str Doamna Ghica din Bucuresti, cu o viteza peste limita legala. Am trecut pe langa un logan mcv,parcat pe ... (vezi toată discuția)
Politistul a vrut, dar nu a apucat sa ma opreasca chygorzi chygorzi Am condus cu mult (++50) peste viteza legala de 100 km pe \"autostrada\" Arad- Timisoara. Mea culpa. Intr-un loc mai retras observ o masina de politie. Am ... (vezi toată discuția)
Am fugit de politie Joshua28 Joshua28 Aseară mergeam pe un drum cu care se circulă cu 90 km/h iar eu aveam 180km/h si din fata venea o masina. Si cand eram mai aproape de ea era politia si a dat ... (vezi toată discuția)