avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Data pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Data pensionare

Sunt nascut pe 25 ian 1961, lucrez fara intrerupere din sept 1985 pana in prezent (perioada in care 15 ani si 6 luni i-am lucrat in conditii speciale de munca = Grupa I 100%), 9 luni am facut armata la Termen Redus si 5 ani (inainte de angajare) am absolvit facultatea la cursuri de zi.
Ma intereseaza care este data la care ma pot pensiona pentru limita de varsta.
Multumesc anticipat celor care vor raspunde.
Cel mai recent răspuns: JOHNVASILE , utilizator 12:48, 11 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Limita de varsta la 57 ani si 6 luni
Multumesc mult domnule Carp! La fel gandisem si eu sa-mi depun dosarul in iulie 2018. Trebuie sa treaca ziua de 25 iulie sau pot de la inceputul lunii?
Cu stima,
Vasile ION
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depunti dosarul cel mai devreme in ziua in care indepliniti conditia de varsta.
Dupa ce mi se comunica de la CJP decizia de pensionare care sunt urmatorii pasi pe care trebuie sa-i fac? Ma prezint cu aceasta decizie la firma? Solicit eu incetarea CIM? Trebuie sa mai duc vreun document de la firma la CJP?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul punctaj anual pentru perioade asimilate JOHNVASILE JOHNVASILE Cum se calculeaza punctajul anual (la iesirea la pensie) pentru armata si facultatea absolvita la cursuri de zi? Ce punctaj as obtine pentru 9 luni armata TR ... (vezi toată discuția)
Data efectiva pensionare JOHNVASILE JOHNVASILE In acest an (luna iulie) voi depune dosarul de pensionare fiind inca in activitate la acea data. Cum se procedeaza pana cand Casa de Pensii imi va trimite ... (vezi toată discuția)
Vârstă 55 ani,născută în 1968 ,vechime neîntreruptă în ... Mirela Ponomarenco Mirela Ponomarenco Vârstă 55 ani,născută în 1968 ,vechime neîntreruptă în muncă de 32 ani ,asistentă medicala cu ture de noapte lucrate, când mă pot pensiona ... (vezi toată discuția)