avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul punctaj anual pentru perioade asimilate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul punctaj anual pentru perioade asimilate

Cum se calculeaza punctajul anual (la iesirea la pensie) pentru armata si facultatea absolvita la cursuri de zi?
Ce punctaj as obtine pentru 9 luni armata TR (28 sept 1979-30 iun 1980) si 5 ani de facultate (1 oct 1980-30 iun 1985)?
Cel mai recent răspuns: JOHNVASILE , utilizator 13:19, 18 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aproximativ 3,3 puncte in total, pe cei 5,5 ani de stagiu asimilat.
Domnule Carp,
Multumesc mult pentru raspuns!!!
Rezulta cam 94 lei/lunar (3.3x1000/35) la pensie...dar decat nimic mai e ceva
Cu stima,

Vasile ION

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiul asimilat (armata, cursuri universitare de zi) MoraruLM MoraruLM Buna ziua, Cum ma ajuta la calculul pensiei pentru limita de virsta cele 9 luni de stagiu militar efectuat intre anii 1979-1980 si cei 5 ani de facultate ... (vezi toată discuția)
Perioadele asimilate vechimii in munca- o inselatorie ? inserv inserv Cum ma poate ajuta o perioada asimilata pe mine, care pentru cei 35 de ani lucrati am o medie de 1,7 puncte pensie cand pentru fiecare an ,,asimilat\" mi se ... (vezi toată discuția)
Data pensionare JOHNVASILE JOHNVASILE Sunt nascut pe 25 ian 1961, lucrez fara intrerupere din sept 1985 pana in prezent (perioada in care 15 ani si 6 luni i-am lucrat in conditii speciale de munca ... (vezi toată discuția)