avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Casa.2 chiriasi.Caine periculos lasat liber in curte.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Casa.2 chiriasi.Caine periculos lasat liber in curte.

Buna ziua,

De 3 luni am inchiriat nivelul inferior al unei case ca si sediu pentru firma mea.De 1 luna a fost inchiriat si nivelul superior de catre o familie care are si un caine agresiv de peste 80 kg.Eu am program zilnic de la 8:00 - 17:00 insa de multe ori merg la sediu si seara.Chiriasul ii da drumul cainelui prin curte dupa ora 17:00 si are pretentia sa il sun de fiecare data cand vin "in afara programului".Am incercat sa rezolv amiabil problema insa nu am cu cine discuta

Concluzia : Vreau sa tina cainele legat in permanenta si sa nu-mi mai faca program pe banii mei.

Va multumesc pentru timpul acordat si sper ca vom gasi o solutie.
Cel mai recent răspuns: marius cioca , utilizator 15:57, 22 Octombrie 2009
Intamplator am citit alte raspunsuri adresate de dumneavoastra pe alte posturi si vreau sa va felicit pentru rabdarea/tactul de care dati dovada.

Am incercat sa ma imprietenesc cu el in timp insa nu da semne ca ma accepta si nici nu doresc sa risc sa fiu atacat de un caine atat de masiv ( 80 kg ++ ).Momentan am o angajata iar in urmatoarele 2 luni voi mai aduce inca 1-2 persoane deci nu este o solutie viabila.Mutatul implica costuri si neplaceri suplimentare si este nefiresc deoarece ei s-au mutat dupa noi.Zarurile inca nu au fost aruncate,insa vreau sa stiu ce pot face daca ma trezesc cu el in curte iar proprietarul ( cainelui ) se face ca ploua ? Cui sa ma adresez ?

Inca un lucru amuzant este ca sotia proprietarului ( cainelui ) este avocat , deci trebuie sa fiu informat si foarte ferm in urmatoarea DISCUTIE :)
Buna seara ,
Dumneavoastra sunteti la parter , respectivul la etaj, cine a stabilit ca virgula curtea este numai a lui?
Mi se pare normal si corect ca sa fie impartita echitabil, daca individul nu intelege atunci treceti la impartirea curtii, nu am nimic cu cainele , si mie imi plac, dar daca stapanul este un idiot trebuie rezolvat pe limba lui, daca nu incercati sa faceti o reclamatie, pe baza ordonantei mai sus mentionata de dl.costiboncu.
Succes va doresc,
O seara placuta.
Exista politia animalelor !!
Sesizati cu incredere politistul de proximitate care are obligatia sa atraga atentia proprietarului asupra bunului animal cu comportament neadecvat.
Nu are relevanta rasa,exista animale bipede care obliga patrupedele sa devina agresive pentru placere,pentru bani ,pentru intretinut atmosfera de teama si permanenta frica
@ynocentta
Politia animalelor este o gluma la noi in tara.
@elga
pentru dvs totul este o gluma
Accidental m-am confruntat personal cu o situatie IDENTICA si pentru solutionare de catre autoritate, am sesizat sectia de politie responsabila.
In mai putin de 10 minute a aparut echipaj de politie,care a consemnat situatia,a confirmat sesizarea si a aplicat sanctiuni proprietarului patrupedului.
Daca dvs situatii concrete si aplicarea legii in vigoare le apreciati ca si "glume",
este evident ca aceasta este optica dvs si orice efort din partea celorlalti este sortit esecului in tentativa de a incerca sa va determine motivat sa recunoasteti realitatea .
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator

Alte discuții în legătură

În atenția domnilor/doamnelor avocați oanadracinschi oanadracinschi Acum o săptămână, seară fiind, mă plimbam cu Metis Amstaff-ul meu. O doamnă între vârsta a doua și a treia m-a întrebat de ce nu poartă botniță. ... (vezi toată discuția)
Pitbullii pot fi tinuti intr-un apartament de bloc? MariaDragoi MariaDragoi Buna ziua. As vrea sa stiu, pitbullii pot fi tinuti intr-un apartament de bloc? Cand ies la plimbare cu stapanul lor, folosind liftul si scarile blocului sunt ... (vezi toată discuția)
Au voie caini fara lesa in bucuresti? Rox_ Rox_ Buna ziua. In cartierul meu sunt cateva persoane care isi lasa cainii pe strada fara lesa. Problema este, nu stiu de ce, in principiu cu stapanii celor de ... (vezi toată discuția)