avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare masina

Buna ziua.Am cumparat o masina de la un intermediar si nu o pot transcrie pe mine deoarece proprietarul a instrainat masina unei alte persoane de la care intermediarul nu a avut actul fiscal. Ce pot face pentru a putea inmatricula masina pe mine?Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
040779, utilizator
Cel mai recent răspuns: 040779 , utilizator 11:52, 8 Februarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult pentru intelegere.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto fara certificat fiscal diana1811 diana1811 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie legat de situatia urmatoare: Am cumparat o masina de la un intermediar (persoana nu este trecuta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Edy1990 Edy1990 Buna ziua.Am si eu o problema.vreau sa inscriu masina dar am certificatul fiscal expirat din 2015.am cumparat masina de la o persoana intermediara persoana ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal lipsa la cumparare auto sh Axiom909 Axiom909 Buna ziua, am cumparat o masina anul trecut. Masina am cumparat-o aparent de la un intermediar, masina este inmatriculata pe alta persoana despre care ... (vezi toată discuția)