avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Certificat fiscal lipsa la cumparare auto sh
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Certificat fiscal lipsa la cumparare auto sh

Buna ziua, am cumparat o masina anul trecut. Masina am cumparat-o aparent de la un intermediar, masina este inmatriculata pe alta persoana despre care intermediarul a zis ca este plecata din tara si cand se va intoarce, in Noiembrie, va trimite fiscalul.

Crezandu-l, am luat asa masina si nici in ziua de azi nu am primit fiscalul. C/V este facut de intermediar cu datele propietarului de drept, pe langa C/V in 3 exemplare, mai am copie dupa buletinul proprietarului si toate actele masinii.

Ce pot sa fac? Vreau sa inmatriculez masina pe numele meu si sa fie totul legal. Mentionez ca am poze din ziua achizitiei, cu intermediarul langa masina numarand banii, deci as putea oricand sa lansez o plangere. Dar as vrea sa fie totul amiabil si daca se poate sa rezolv eu, fara alte implicatii.
Cel mai recent răspuns: Axiom909 , utilizator 20:14, 1 Iulie 2018
Proprietarul din CIV nu poate sa va mai prezinte certificat fiscal deoarece mai mult ca sigur ca acesta dupa instrainarea auto a radiat vehiculul de pe rolul sau fiscal
Ce este de facut? Proprietarul din civ este trecut si in contractul scris de intermediar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata fara act de v/c Ionel03 Ionel03 Buna ziua, Am venit cu o anumita problema, am \"cumparat\" de la un tip o masina. A ramas vorba sa ma sune cand face contractul de vanzare cumparare cu cel ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara certificat fiscal diana1811 diana1811 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o informatie legat de situatia urmatoare: Am cumparat o masina de la un intermediar (persoana nu este trecuta ... (vezi toată discuția)
Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)