avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită buna ziua - poprire pe contul în care primesc ...
Discuție deschisă în Executare silită

buna ziua - poprire pe contul în care primesc alocația și indemnizația

buna ziua . as avea si eu niste intrebari daca se poate. :1 pe contul care primesc indemnizatia crestere copil si alocatie se poate pune poprire???????????.2 banca blocheaza contul?????????? am inteles ca nu au voie .Multumesc frumos
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cea mai simplă variantă de rezolvare ar fi să renunțați la contul bancar, și să faceți cerere să primiți drepturile prin mandat poștal.
Contul bancar mai mult ca sigur va fi blocat de executorul judecătoresc.
multumesc frumos . daca o sa faca magarii . o sa inchid contul
Buna seara!
Daca pe acel cont nu primiti si alte sume care sa fie considerate venituri eligibile la executare, atunci nu au baza legala de a fi executate.
Daca contul va fi blocat, nu il veti mai putea inchide pana nu veti debloca sumele si lichida contul.
Ajunsa in situatia blocarii contului, veti face o solicitare catre banca, probabil la departamentul executari, prin care sa solicitati deblocarea contului, de indata, specificand baza legala si faptul ca, in caz contrar veti actiona banca in instanta. Stiu ca acest demers functioneaza.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Propire indemnizatie crestere copil ancami ancami Am aflat astazi ca mi s-a blocat o suma pe care o aveam restanta la un credit din contul unde primesc indemnizatia pentru cresterea copilului. Pe extrasul de ... (vezi toată discuția)
Poprire alocatie ContSters126873 ContSters126873 buna ziua .am doua conturi bancare ,unul in care imi intra salariul la o banca si al doilea la alta banca in care intra alocatia copilului. am o intarziere la ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi bancare Remus47 Remus47 Am trei popriri . Una din cauza avalizarii unui BO ( si care mi-au fost trasi bani din conturile personale , dar care nu acopera suma) si este poprire pe ... (vezi toată discuția)