avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Este legală această situație?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Este legală această situație?

Bună ziua,
În cazul în care un producător participă la o licitație cu propriile produse mai poate oferta acele produse cu care participă unei alte societăți care, la rândul ei, îl va oferta altor participanți la aceeași licitație?
Cel mai recent răspuns: flori13 , utilizator 11:49, 12 Februarie 2018
Daca dumneavoastra ii luati toata productia si in baza unui contract sa nu mai ofere nimanui acele produse ii puteti interzice altfel nu.
Este perfect legal din punctul meu de vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse de la acelasi producator operatoreconomic operatoreconomic Buna ziua, Vreau sa intreb daca este permisa participarea la aceeasi procedura de achizitie publica de tipul cerere de oferta (sau licitatie deschisa, nu ... (vezi toată discuția)
Ofertă fermă retrasă - partener din altă țară comunitară Bog-Ppvc Bog-Ppvc Bună ziua, societatea noastră a demarat negocieri privind cumpărarea unor produse, cu care urma să participăm la o licitație publică, cu un ... (vezi toată discuția)
Decizie de anulare licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. O firma a participat la o licitatie - cerere de oferte si a avut cel mai scazut pret (criteriul de atribuire - pretul cel mai scazut). ... (vezi toată discuția)