avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scutire de la taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scutire de la taxa de prima inmatriculare

am adus recent o masina din germania ...am tradus si legalizat actele la un notar, am facut dosarul pt numere rosii ....si din ce am inteles e taxa de inmatriculare cu mult peste posibilitatile mele....intrebarea mea este urmatoarea....pot dona autoturismul unei persoane iar aceasta va fi automat scutita de taxa de prima inmatriculare?mai bine asa decat sa umplu buzunarele celor care le au pline deja...macar fac o fapta buna...si care sunt conditiile de donare practic m-ar interesa
Ultima modificare: Marți, 20 Octombrie 2009
marduk, utilizator
Cel mai recent răspuns: marduk , utilizator 16:24, 22 Octombrie 2009
chiar nu stie nimeni daca donatia scuteste plata taxei de prima inmatriculare????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina vanduta nu o pot scoate de la impozit. Mihai1081 Mihai1081 Buna ziua. Anul acesta in februarie am venit din Germania in concediu in Romania cu un autoturism proprietate personala inregistrat in Germania cu toate taxele ... (vezi toată discuția)
Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
Taxa auto adriano301279 adriano301279 buna ziua. as dori sa stiu daca se poate inmatricula un autoturism adus din germania fara a se plati taxa de poluare si daca am nevoie de un avocat pt asta? (vezi toată discuția)