avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Concesionare cale de acces in proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Concesionare cale de acces in proprietate

Accesul se face dintr-un drum cu prioritate(intravilan) cu diferenta de nivel de peste 3 m fata de teren.Trebuie construita o rampa (un parapet) latimea drumului permite acest lucru ,nu se ingusteaza partea carosabila.Ce lege ne da dreptul de concesionare a terenului din domeniul public sa construim acesta portiune de acces suplimentara,in panta ?Multumesc.TEL 0740304060

Alte discuții în legătură

Cale de acces la drumul public yann yann Buna ziua Poate ma repet in ceea ce priveste tema, dar as avea o intrebare concreta. Eu am cumparat un teren de constructii intravilan, cu o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Terenul de langa blocul de locuinte concesionat ? Diana Delia Diana Delia Buna seara, am nevoie de clarificari privind legalitatea concesionarii unui teren (care se pare ca face parte din domeniul public), teren avand latimea de 1 ... (vezi toată discuția)
Drum de acces la proprietate stolo123 stolo123 Buna ziua, Am urmatoarea problema: pentru acces de la drum pana la proprietatea mea, aflata la o diferenta de nivel de circa un metru de la drum, am ... (vezi toată discuția)