avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere

Buna ziua,am divortat anul trecut,eu fiind cea care a inainat divortul deoarece nu mai suportam abuzurile din partea sotului ,mare Politist...care de cate ori venea beat acasa ne alunga si pe mine si pe baiat.La tribunal ca prin minune a fost de acord si am divortat de comun acord.Mia oferit 700 de lei pensie alimentara iar eu am acceptat deoarece vroiam sa se termine totul.Am o intrebare daca eu merg la tribunal si cer recalcularea pensiei trebuie sa deschid iar proces?Si exista riscul ca sa scada pensia la copil? Mentionez ca partaj nu am facut pt ca nu am bani sa deschid alt proces cu un copil de crescut si in chirie.Singurele lucruri care leam vazut din munca mea de 15 ani in care am cumparat un apartament si o masina au fost un sac de haine pe care mi lea aruncat noapte la usa aici unde stau acum.Cheile de la apartament mi lea luat si eu nu mai pot intra sa iau nimic.Asa ca macar o marire de pensie pt copil as vrea pt ca pe domnul nul intereseaza soarta copilului ,doar atat ma injura si ma injoseste de cate ori are ocazia .Vreau sa va mai zic ca banii ii baga el pe card cand are chef nu are o data anume si cateoda nici nui baga pe toti.
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
ContSters458961, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 18:00, 8 Februarie 2018
Va trebui sa formulati o actiune in vederea majorarii cuantumului pensiei de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minori care nu vor sa mearga cu tata! Cristian0711 Cristian0711 In urma divortului, tatal are dreptul la doua saptamani sa ia copiii minori, etc! Copiii (8 si 10 ani), nu vor sa mearga! Asta si datorita comportamentului ... (vezi toată discuția)
Divort de strain mirclau mirclau buna ziua Fratele meu este casatorit cu o fata din Serbia de 4ani casatoria s-a efectuat in Romania si au un copil nascut in Serbia,acum au ajuns la discutii ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie alimentara Anny.dumy Anny.dumy Buna ziua , de 3 ani am bagat divortul la notar impreuna cu tatal copilului meu iar pensia alimentara a decis el ca trebuie sa dea 200 ron pe luna .. dar acum ... (vezi toată discuția)