avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administratorul blocului pretinde completarea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administratorul blocului pretinde completarea indecșilor de apă rece pe un anumit tip de formular. Poate refuza înregistrarea conform consumului dacă nu i se respectă pretenția?

Buna ziua tuturor celor din comunitatea avocatnet.ro!

Am o nedumerire legata de activitatea administratiei blocului in care locuiesc. Mai precis, doamna administrator a blocului m-a avertizat in scris (la cutia postala am primit) ca daca nu depun citirile apometrelor pe formularul pus la dispozitie de dumneaei, nu le va mai accepta si voi fi trecut la pausal. Pe formularul dumneaei (un tabel), cat si pe o coala A4 simpla pe care le depun cand uit sa fac copii la formular, scriu tot de mana, cu aceleasi informatii, consum precedent - consum actual = consumul lunii aferente.
Am citit legea 230/2007 si nu e specificat nicaieri asa ceva si nici in regulamentul administratiei inu e specificat, deci e in masura doamna administrator sa ignore informatiile legate de consum indiferent in ce forma sunt ele depuse la cutia administratiei?

Va multumesc aniticipat pentru raspunsuri si ajutor!
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters458965 , utilizator 18:14, 8 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sa scrieti indexul pe orice tip de hartie si culoare, parfamuta, data cu insecticid, cu creionul chimic, cu penitza, conteaza sa inscrieti indexul. Nu exista nicio lege cumodel de formular, chiar daca nu depuneti acelasi model de formular lunar acesta trebuie sa contina indexu, locatia apometrului si tipul apa rece/apa calda.
Administratorul nu face ce vrea intr-o asociatie de proprietari, este un simplu angajat ca oricare altul si nu are putere de decizie.
Daca aveti probleme discutati cu presedintele si membrii Cex.
Va multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare apometre MCristian MCristian Buna ziua Am si eu o intrebare .. in cazul in care am montate apometre pentru apa in apartament .. dar din anumite motive nu am mai reusit sa citesc ... (vezi toată discuția)
Transmitere index apometre doinaVis doinaVis Care sint metodele legale de comunicare index apometre? Exista o lege? Se poate transmite poza indexului prin sms , whatsapp , e-mail? Eu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Afisare si plata tabel cota de intretinere fara luarea in calcul a consumului de apometre Violeta Sc Violeta Sc Buna ziua, Imi puteti spune cum pot proceda in urmatoarea situatie va rog: Pana la sfarsitul lunii Septembrie administratorul blocului sau cel putin ... (vezi toată discuția)