avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociația de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociația de proprietari

Am 2 locuințe (una moștenire de la părinți în care nu locuiește nimeni și este pe altă scară) in aceiași asociație,este legal să plătesc 4 persoane în loc de 3 persoane (1 persoană la o locuință și 3 persoane la altă locuință ). Noi suntem 3 persoane în total.Este aceeași asociați.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:54, 8 Februarie 2018
Pt. apartamentul in care nu locuieste nimeni trebuie sa faceti o cerere adresata presedintelui de bloc, prin care sa specificati faptul ca este nelocuita de la data de....si ca doriti sa fiti trecut cu 0(zero) persoane .
Acest fapt nu va va scuti insa de cheltuielile comune ale asociatiei( iluminat casa scarii, curatenie gunoi, reparatii, salarii) ,etc.
Practic, veti fi scutit doar de cheltuielile din interiorul apartamentului(lumina , apa si cam atat).
Chiar daca apartamnetul nu este locuit costurile lunare de intretinere pot fi diferite in cazul in care exista sau nu aparate individuale de contorizat consum utilitati sau se face calcul consum in sistem pausal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta de vacanta - ra carmenbucur carmenbucur Titlu : Locuinta de vacanta - care sunt cheltuielile corecte de achitat ??? Am o locuinta de vacanta, o garsoniera la munte, dar acolo ajung destul de ... (vezi toată discuția)
Imobil nelocuit nicki nicki Sunt proprietarul unui apartament in care nu locuiesc, fiind plecat din tara. Din cand in cand, pe acolo, mai trece mama mea pt. a verifica apa, curentul, etc. ... (vezi toată discuția)
Cat ar trebui sa platesc la asociatia de proprietari daca eu nu sunt in tara Gabrielle0163 Gabrielle0163 Ma numesc Gabriela C.cu domiciliul in Braila si sunt plecata din tara de 3 ani de zile, timp in care am fost data la scadere cu plata la asociatia blocului. ... (vezi toată discuția)