avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Licenta pe persoana fizica !!??
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Licenta pe persoana fizica !!??

Buna seara !

Se poate cumpara o licenta software pe persoana fizica si apoi folosindu-o pe firma? (Nu vorbesc aici de deducere pe firma, nu voi dori asta). Mentionez ca sunt asociat unic al unui SRL(fara angajati).

In cazul unui control, vor spune ca este ok daca s-a achizitionat licenta pe PF si s-a folosit pe PJ, chiar daca in EULA scrie ca licenta este netrasmisibila, netrasferabila, si nu se poate inchiria sau sublicentia !?
Auzisem de contrat de licentiere, comodat, know how etc. (dar nu stiu daca se aplica in cazul meu si care din ele se aplica!?)

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
claudio79, utilizator
Cel mai recent răspuns: V2000 , utilizator 16:01, 25 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua Dna. avocat Silvia Zaharia,

Nu sunt angajat. Sunt doar administrator si asociat unic !
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
claudio79, utilizator
Conditiile de licentiere difera de la producator la producator. Daca in EULA nu e scris clar ca aveti dreptul sa revindeti, sa transmiteti dreptul de a utiliza,... inseamna ca nu-l aveti. EULA este anexa la contract.
Multumesc dl. Adrian Dumitru pentru raspuns. Acum e clar !
Bună ziua pe persoana fizica fără firma dețin o autoutilitara basculabila 3,5t îmi trebuie obligatoriu licența de transport? Mulțumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitarea dublei impuneri anarhy2004 anarhy2004 am si eu cateva intrebari am primit o factura din confederatia elvetiana in care m-i se vinde dreptul de a folosi un program acum eu ii platesc intreaga suma ... (vezi toată discuția)
Contract de licenta sau contract de cesiune brevet stela chelner stela chelner Buna ziua Va rog care este diferenta intre un contract de licenta si un contract de brevet. O persoana fizica care detine un brevet de inventie poate ... (vezi toată discuția)
Control licentiere soft apateanu apateanu Situatie ipotetica: La un control la punctul de lucru sunt prezente mai multe dispozitive (fixe sau/si mobile) care ruleaza diferite softuri (open ... (vezi toată discuția)