avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de inchiriere - proprietar decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de inchiriere - proprietar decedat

Buna ziua,

Am incheiat un contract de inchiriere pe durata de cativa ani cu proprietarul care a decedat de cateva luni. Ce drept are mostenitorul asupra apartamentului in conditiile in care contractul de inchiriere ar mai avea valabilitate inca cativa ani? In ce conditii poate cere instantei evacuarea chiriasilor din locuinta?
Este destul de urgent.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:38, 29 Decembrie 2024
Distinse @adriantot,
noua calitate apreciati ca va permite sa va adresati intr-o manierea indecenta?
Poate nu mai vedem bine sau nu vrem decat sa divagam,doamna

Inainte sa demonstrati carente in exprimare ,faceti exercitiul de responsabilitate si parcurgeti cu atentie,mesajele,mesajele postate de catre autoarea temei
Incercati sa fiti mai rezervat in a atribui acuze in mod nejustificat.
Concret detineti posibilitatea tehnica de a parcurge mesajele initiate de catre userul mirelatm,care a initiat temele1-contract de inchiriere-proprietar decedat
2-evacuarea din locuinta
Poate ,daca vi se indica atat userul cat si mesajul,poate veti demonstra respect si decenta a va retine a mai face politica superiorului.
Oricum, inclusiv in noua calitate , dovediti ca nu ati renuntat la frustrarile din trecut .
Ultima modificare: Miercuri, 21 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
S-a intamplat sa raspund si eu la acest subiect.
Nu am intentia sa iau apararea nimanui,dar vreau sa va spun @ynoocentta ca ideea este sa ajutam oamenii(sunt convinsa ca la fel ganditi).
Daca ne batem pe respect si decenta...ce vor crede despre noi acestia?
@elenaerdel
interesul meu pentru respect si ajutorarea noilor useri este dovedit prin mesajele postate direct catre acestia,intr-o maniera apreciez decenta si profesionista.
In trecutul nu foarte indepartat am suportat consecinte neplacute din partea
"amabililor "de pe forum ,ocazie cu care am inteles ca se impune ,cand acestia se manifesta prin atitudine si comportament verbal anormal ,sa fie declansat butonul Raporteaza abuz.
Nu doresc polemici,respect opinia celorlalti ,dar nu inteleg sa accept comportament verbal indecent la adresa mea
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2009
ynocentta, utilizator
Bună ziua,ași dori sa închiriez un spatiu commercial dar din păcate proprietarul a decedat a rămas fiul.defunctului dupa moartea tatălui,se poate face contractul.de închiriere daca proprietarul este decedat???mulțumesc anticipat
se poate dupa ce se incheie succesiunea si mostenitorii intabuleaza proprietatile. orice alte actiuni sunt...riscante

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare din locuinta mirelatm mirelatm Buna ziua, Am incheiat un contract de inchiriere pe durata de cativa ani cu proprietarul care a decedat de cateva luni. Ce drept are mostenitorul asupra ... (vezi toată discuția)
Proces evacuare artemis10isa artemis10isa Vin cu o intrebare legata de contractele de inchiriere. Pe scurt acum multi ani, vreo 25 mai exact s-a incheiat un contract de inchiriere intre frati. In ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere mic57 mic57 Am mostenit un apartament pe care vreau sa-l inchiriez; contractul de inchiriere va fi incheiat pe o perioada de un an si va fi inregistrat la ANAF. In ... (vezi toată discuția)