avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract vanzare cumparare materiale constructii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract vanzare cumparare materiale constructii

Am incheiat un contract de vanzare cumparare cu o firma de constructii care se obliga sa-mi furnizeze materiale de contructii ( fara a le preciza) si fara a preciza si pretul acestora. Eu am platit aceste materiale din contul meu bancar in contul diferitelor firme care-mi furnizau materialele (Arabesque, firma betoane, firma didtributie fier beton) , cu mentiunea ca am platit pentru firma constructoare.La sfarsitul contractului cu firma constructoare aceasta mi-a emis facturi cu preturi mult umflate (adaos comercial mare )fata de am platit eu catre acele firme distribuitoare de materiale, iar acum m-a dat in judecata pentru neplata acestor facturi. Mentionez ca eu nu am avut un pret trecut in contract pentru vanzarea acestor materiale, deoarece mi-a zis ca el vrea doar sa-si incaseze tva ? Ce credeti, are sanse de castig?
Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
LaurentiuL, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 22:12, 8 Februarie 2018
Depinde de continutul contractului, de actele doveditoare, de dovezi in general si nu in ultimul rand si de sustinerile partilor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa pt neplatitor tva cristina29 cristina29 Buna ziua! As dori sa intreb si eu cum se vinde marfa de la o firma platitoare de tva, spre o firma neplatitoare de tva. Este posibila eliminarea adaosului ... (vezi toată discuția)
Construiesc o casă și doresc să folosesc beton de la o stație. unde și cum îl pot analiza, ca să fiu sigur că primesc ce plătesc? laurentiuu laurentiuu Construiesc o casa si doresc sa folosesc beton de la o statie. Ce trebuie sa primesc de la statia de beton in afara de factura si certificatul de garantie? Eu ... (vezi toată discuția)
Lamurire tva intracomunitar..? TRASNET TRASNET Am un SRL, sunt platitor de TVA, inscris in Romania. Achizitionez marfa pentru revanzare pe factura fara TVA de la firme platitoare de TVA din Ungaria. De ... (vezi toată discuția)