avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... filmarea in locuri private
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

filmarea in locuri private

As dori sa stiu daca vecinul a montat 2 camere legal sau ilegal ?? Vecinul a montat 2 camere video care sunt indreptate spre locuinta mea , dupa pozitia lor vecinul vede tot ce fac eu in propria locuinta si cine intra in locuinta mea .. As dori sa stiu daca sunt legal montate si daca sunt ilegal montate ce trebuie sa fac eu ca sa am viata privata linistita in locuinta mea ????
Cel mai recent răspuns: valyas , utilizator 19:41, 14 Februarie 2018
Pentru a le putea folosi, vecinul ar trebui sa fie inregistrat ca operator de date cu caracter personal.
Va multumesc pentru raspunsul dvs !Tin sa va spun ca camere video ale vecinului sunt funcionale de ceva vreme ! As dori sa stiu exact ce lege incalca cu tot cu sanctiuni si unde ai pot face o reclamatie sau sesisare ???
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
valyas, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul și-a montat cameră de supraveghere video orientată spre curtea mea. e permis așa ceva, și pot face și eu același lucru? dorinache dorinache Buna ziua , Am un vecin, care de cateva zile si-a montat o camera de supraveghere care ma \"supravegheaza \' pe mine si familia mea ,si am inteles ca nu prea ... (vezi toată discuția)
Vecinul a instalat o camera de supraveghere care bate spre curtea mea andreiv78 andreiv78 Vecinul a instalat o camera de supraveghere care bate spre curtea si casa mea. Practic, poate vedea tot ce e in curte, iar noaptea vede si ce e in casa, ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video, intrare in legalitate Eduard1 Eduard1 Buna ziua. As dorii daca ma puteti ajuta cu un model declaratie de acord . Locuiesc la casa ( sunt proprietar) si din cauza ca sunt plecat mai tot ... (vezi toată discuția)