avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camera de supraveghere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camera de supraveghere

Buna ziua,
vecinul meu de curte a data nastere unei situatii extrem de neplacute pentru mine si familia mea , adica dreptul la intimitate in propria curte.
Vecinul meu de la curte a montat camere de supreaveghere fara nicio o autorizatie . una dintre ele este montata pe un stilp pe care l-a pus exact linga zidul magaziei mele .Camera este indreptata si spre interiorul curtii mele.Se vede cu ochiul liber, mai ales ca mama mea a asistat la discutia dintre vecin si cel care a montat camera sa o indrepte in asa fel incat sa poata vedea si la mine in curte. Ce se poate face din punct de vedere legal?Unde ma pot adresa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: irinavasiliu , utilizator 11:07, 3 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Faceti fotografii din care sa reiasa ca raza de actiune a camerei este si pe proprietatea dvs., apoi faceti o plangere la Politie, pentru incalcarea intimitatii si dreptului la viata privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul a instalat o camera de supraveghere care bate spre curtea mea andreiv78 andreiv78 Vecinul a instalat o camera de supraveghere care bate spre curtea si casa mea. Practic, poate vedea tot ce e in curte, iar noaptea vede si ce e in casa, ... (vezi toată discuția)
Este legal sau nu ? Manole Dumitru Manole Dumitru X locuieste la bloc cu 10 nivele, si, doreste sa monteze o camera de supraveghere la geamul sau cu orientare spre parcare, \"domeniul public\". Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Picatura stresenii marcelutza marcelutza Buna dimineata,am nevoie de un sfat,va rog: Am o magazie construita din caramida,a carui zid este si granita intre mine si vecinul din spate!Acoperisul este in ... (vezi toată discuția)