avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Camera de supraveghere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Camera de supraveghere

Buna ziua,
vecinul meu de curte a data nastere unei situatii extrem de neplacute pentru mine si familia mea , adica dreptul la intimitate in propria curte.
Vecinul meu de la curte a montat camere de supreaveghere fara nicio o autorizatie . una dintre ele este montata pe un stilp pe care l-a pus exact linga zidul magaziei mele .Camera este indreptata si spre interiorul curtii mele.Se vede cu ochiul liber, mai ales ca mama mea a asistat la discutia dintre vecin si cel care a montat camera sa o indrepte in asa fel incat sa poata vedea si la mine in curte. Ce se poate face din punct de vedere legal?Unde ma pot adresa?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: irinavasiliu , utilizator 11:07, 3 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Faceti fotografii din care sa reiasa ca raza de actiune a camerei este si pe proprietatea dvs., apoi faceti o plangere la Politie, pentru incalcarea intimitatii si dreptului la viata privata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 226 - violarea vietii private Diana Matei Diana Matei Vecinul meu si-a instalat un sistem video de supraveghere in care doua camere video sunt indreptate catre curtea mea. Daca nu m-am inteles cu el sa-si indrepte ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere casa privata Ioana_gcf Ioana_gcf Buna seara. De curand mi -am montat camere de supraveghere, deoarece sunt plecata des de acasa, dar si pt ca am vecini care isi arunca gunoaiele la mine in ... (vezi toată discuția)
Vecinul ma hartuieste si ma filmeaza Darcleu Darcleu Buna ziua, de 4 ani s-a mutat o familie langa noi. Au inceput cu procese pentru pamant, ne-au trimis sanepidul pentru cocina de porci,controale pentru fosa ... (vezi toată discuția)