avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot beneficia de indemnizație?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot beneficia de indemnizație?

Sunt insarcinata in sapt 24,numai lucrez din sapt 13 ,avand probleme cu sarcina...mi s.a dat c.m 7 zile, iar cei de la locul de munca cand le.am dus c.m ,m.au dat afara,sustinand ca nu au stiut ca sunt insarcinata. Am lucrat la ei aproape 13 luni...stiu ca nu au voie sa te dea afara pe perioada sarcinii...ce pot face??in judecata nu vreau sa.i dau..m.as complica prea mult...pot lua si eu indemnizatia .??

Alte discuții în legătură

Am 15 ani ,in noiembrie fac 16....si vreau sa plec de acasa Pufoasa 22 Pufoasa 22 Eu cu parintii mei am trecut prin multe ...mai ales in anul 2017...in acel an...ei au aflat ca am intretinut relatii sexuale cu iubitul meu cu care stateam de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie bebe 2 Alissia.P Alissia.P Buna ziua, Am inteles ca pentru a lua indemnizatie nu trebuie un contract de munca activ, as dori sa intreb si eu ceva. Momentan sunt in indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Cate luni trebuie sa ai lucrate sa poti primi indemnizație MONICA ROXANA Voinea MONICA ROXANA Voinea Am lucrat 9 luni la o firmă, acum lucrez la alta firma de 6 luni.intre aceste 2 locuri de muncă am avut o lună întrerupere, Dacă am avut 1 luna ... (vezi toată discuția)