avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizația de construcție expirată! Cum fac ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizația de construcție expirată! Cum fac recepția lucrării?

Buna ziua. Poate ma puteți ajuta cu o informație ! Cum procedez in cazul in care autorizația de construcție este expirata de câțiva ani, casa este locuibila și vreau sa intru in legalitate! Proiectul S-a respectat și vreau acum sa fac Recepția casei ! Cum procedeZ!? Mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
-daca Autorizatia de construre a expirat inseman ca nu mai puteti construi.
- daca constructie aste finalizata conform proiect va adresati primariei compartimentul urbanism pentru PV receptie finala.
- singura discutie este data de la care ar trebui sa platiti impozitul la valoarea constructiei finalizate acei "cativa ani in urma".
- uzual primariile solicita impozitul pe max 5 ani in urma....
Puteti prelungi autorizatia de construire....
E necesara o noua autorizatie etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie necasara sau nu? flory_vladeanu flory_vladeanu Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie.. Construiesc o casa din 2004, autorizatie de constructie a expirat, am fost la Inspectoratul de Stat in ... (vezi toată discuția)
Expirare autorizatie constructie prelungita Irina Iacob Irina Iacob Buna seara, In anul 2008 am obtinut autorizatie de constructie casa pe 3 ani. In anul 2011 am prelungit autorizatia cu perioada maxima, respectiv inca un an. ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa autorizatie constructie expirata ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)