avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Însoțitor bolnav
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Însoțitor bolnav

Un îngrijitor care ia și ajutor de la primarie are voie sa și lucreze
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:34, 10 Februarie 2018
Ce ajutor primeste de la Primarie?
Sincer nu știu....dar din cate am înțeles bunica ar avea o boala psihica...bn și vârstă 87...și nu ar trebui lăsată sungura.O închide în casa la sfârșit de saptamana.Persoana respectiva sa angajat că partaim .Va rog daca puteți sa_mi spuneți de unde și cum sa incep

Cornel Vasile a scris:

Ce ajutor primeste de la Primarie?

Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
Katyna, utilizator
Sesizati Primaria sau AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia bunicii mele -Sarra- -Sarra- Buna ziua, Bunica mea Niculae Ioana, a lucrat 9 ani, 4 luni si 9 zile si doreste sa stie daca primeste ajutor din partea statului, deoarece a platit cotizatie ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un camin pentru batrani Garcikk Garcikk Buna ziua. Am o mare problema cu bunica mea si mama mea. In cauza este bunica care are o varsta de 80 de ani si mama care o are in ingrijire de ceva vreme cca. ... (vezi toată discuția)
Mătușa îi ia banii bunicii cu ajutorul unei declarații false, făcută fără ca bunica să fie prezentă la notar. unde se poate face plângere împotriva notarului și a mătușii? mariiuca mariiuca Buna ziua. Bunica mea are o pensie de handicap si un ajutor pentru insotilor, fara a avea un institor anume. Matusa mea a facut o declaratie la nortar ca este ... (vezi toată discuția)