avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata asigurari sociale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata asigurari sociale

Buna ziua.va rog sa ma ajutati la o intrebare.am i problema medicala grava dar nu sunt asugurat,pama in sept.2017 am fost in indemn.crestere copil,dupa care am ramas descoperit.pot plati pentru sanatate,pentru perioada oct.2017-febr2018?daca da cam care ar fi suma,?dupa plata pot beneficia de spitalizare gratuita?multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alex04041982 , utilizator 16:39, 9 Februarie 2018
Pentru lunile din 2017 cate 80 lei lunar si pentru cele in 2018, cate 190 lei lunar. Daca acum nu mai aveti niciun venit pentru care sa fiti obligat la plata cass, va trebui sa depuneti formularul 604 la finante.
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alex Alex a scris:

Buna ziua.va rog sa ma ajutati la o intrebare.am i problema medicala grava dar nu sunt asugurat,pama in sept.2017 am fost in indemn.crestere copil,dupa care am ramas descoperit.pot plati pentru sanatate,pentru perioada oct.2017-febr2018?daca da cam care ar fi suma,?dupa plata pot beneficia de spitalizare gratuita?multumesc.

Sa inteleg ca pot beneficia de spitalizare dupa plata contributiei?inbce conditii?si dacavdepun declaratia la finante nu mai sunt asigurat nu? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cererea 604 Malciu Gheorghita Malciu Gheorghita Daca nu am niciun venit, trebuie depusa la ANF, cererea604 ma ajuta cu ceva la plata asigurari de sanatate sa numai platesc 190 ron.multumesc. (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cass svabu svabu Speta este urmatoarea - declaratie voluntara 604 depusa in data 01.09.2017. Contribuabilul plateste la Trezorerie -un Trimestru SEPT/DEC. =320 lei/80 lei / ... (vezi toată discuția)
Contribuție cass și pensie 2018 persona fără venituri catalinapredescu catalinapredescu Ce sume trebuie sa plătesc în 2018 ca persoana fără venituri pentru asigurarea de sănătate și pentru pensie (cass și cas) și care este procedura de ... (vezi toată discuția)