avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transformare post paznic contactual in politist local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transformare post paznic contactual in politist local

Buna ziua!
Ma numesc Mitica si as dori sa ma ajutati cu o infornatie. Sunt angajat ca paznic contractual in politia locala pe studii medii generale.Eu am absolvit liceul cu diploma de bacalaureat .Am atributii in domeniul ordini publice cum au si colegii mei care sunt functionari publici .Se poate transforma postul meu din paznic contractual in functionar public. Va multumesc!
Unde pot sa ma adresez?
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
Mitica Pasan, utilizator

Alte discuții în legătură

Transformare post din contractual in functionar public Mitica Pasan Mitica Pasan Sunt angajat in politia locala ca paznic contractual cu studii medii generale .Eu am liceul cu bacalaureat si am atributii de serviciu ca ale unui politist ... (vezi toată discuția)
Studii minime pentru personalul contractual din politia locala claudia1280 claudia1280 va rog sa-mi spuneti care trebuie sa fie conditiile minime de studiu(in legea 155 scrie ca pt funct publ e necesar minim bacalaureatul) pentru personalul ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului din studii medii generale in studii liceale Mitica Pasan Mitica Pasan Va rog sa -mi spuneti baza legala pentru transformarea postului din studii medii generale in studii liceale. Mentionez ca am liceul terminat cu diploma de ... (vezi toată discuția)