avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformarea postului din studii medii generale in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformarea postului din studii medii generale in studii liceale

Va rog sa -mi spuneti baza legala pentru transformarea postului din studii medii generale in studii liceale. Mentionez ca am liceul terminat cu diploma de bacalaureat. Va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez.
Lucrez in Politia Locala pe functia de paznic contractual .Va multumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 29 Martie 2018
Mitica Pasan, utilizator
HG 286/2011 si Legea 153/2017.
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii minime pentru personalul contractual din politia locala claudia1280 claudia1280 va rog sa-mi spuneti care trebuie sa fie conditiile minime de studiu(in legea 155 scrie ca pt funct publ e necesar minim bacalaureatul) pentru personalul ... (vezi toată discuția)
Transformare post paznic contactual in politist local Mitica Pasan Mitica Pasan Buna ziua! Ma numesc Mitica si as dori sa ma ajutati cu o infornatie. Sunt angajat ca paznic contractual in politia locala pe studii medii generale.Eu am ... (vezi toată discuția)
Concurs contabil Camylaz Camylaz Buna ziua. Unde lucrez s-a scos un post de contabil iar conditiile de inscriere la concurs au fost ca toti candidatii sa aiba liceul economic/liceul cu diploma ... (vezi toată discuția)