avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat sa ma reprezinte
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat sa ma reprezinte

Caut un avocat sa ma reprezinte doar daca crede ca am castig de cauza sami spuna ce acte imi trebuie la problema descrisa mai jos si daca se poate sami spuna im privat si onorariul care trebuie sal achit plus ca ofer bonus despagubirile de orice fel castigate in instanta.Am cumparat o platforma auto din anglia in acte este platforma auto cu capacitatea de 3,5t am fost respins la bucuresti din cauza ca masina cand a iesit din fabrica nu a fost platforma auto si cum ca trebuie sa le dovedesc cine a facut transformarea dar daca eu am cumparato cu acte si scrie clar in cartea de identitate platforma auto de ce sunt respins?eu doresc inmatricularea autovehiculului cu ce scrie in carte nu doresc modificari.
Cel mai recent răspuns: petricalugoj , utilizator 18:05, 9 Februarie 2018
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti vizualiza lista consultantilor si eventual contactarea prin mesagerie privata sau puteti face solicitare oficiala la baroul local de avocati
Da multumesc nu am stiut nu am avut niciodată probleme cu avocați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere inmatriculare auto petricalugoj petricalugoj Am cumparat o platforma auto din anglia in acte este platforma auto cu capacitatea de 3,5t am fost respins la bucuresti din cauza ca masina cand a iesit din ... (vezi toată discuția)
Furt la jocurile de noroc MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Sunt un impatimit al jocurilor de noroc si as vrea sa ma lamuriti cu un lucru. Ma joc la o singura sala, este o sala unde vin ... (vezi toată discuția)
Formulare apel danolteanu danolteanu as dori o formulare ptr apel (fara a aparea numele avocatului) in numele meu pana imi gasesc avocat . contra -cost, binenteles. rog numar de telefon si pret ... (vezi toată discuția)