avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... respingere inmatriculare auto
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

respingere inmatriculare auto

Am cumparat o platforma auto din anglia in acte este platforma auto cu capacitatea de 3,5t am fost respins la bucuresti din cauza ca masina cand a iesit din fabrica nu a fost platforma auto si cum ca trebuie sa le dovedesc cine a facut transformarea dar daca eu am cumparato cu acte si scrie clar in cartea de identitate platforma auto ce pot sa fac ?
Cel mai recent răspuns: petricalugoj , utilizator 10:27, 8 Februarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cartea de identitate a autovehiculului nu se elibera cu mentiunea de platforma daca nu ar fi fost depus un dosar in vederea obtinerii omologarii sub aceasta forma.
Daca exista aceasta mentiune in cartea de identitate a autovehiculului, pana la proba contrara celor mentionate in cuprinsul cartii de identitate auto, DRPCIV ar putea fi obligata pe cale judecatoresaca sa inmatriculeze autvehiculul.
Multumesc frumos .Ce acte sunt necesare pentru actionarea in instanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat sa ma reprezinte petricalugoj petricalugoj Caut un avocat sa ma reprezinte doar daca crede ca am castig de cauza sami spuna ce acte imi trebuie la problema descrisa mai jos si daca se poate sami spuna ... (vezi toată discuția)
Nume proprietar netrecut in civ după înmatriculare Iss1121 Iss1121 Nume proprietar netrecut in civ după înmatriculare Salutare, am o mica nelămurire legata de înmatricularea unei mașini, tocmai ce am primit ... (vezi toată discuția)
Taxa auto de mediu leval leval Am masina inscrisa in Anglia, dar pe numele meu( pe cartea de identitate a masinii sint proprietar), din anul 2009. Am vreo sansa sa o inmatriculez in RO tot ... (vezi toată discuția)