avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Actiune regres asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Actiune regres asigurari

As dori sa stiu care este termenul de prescriptie pentru actiunea de regres a asiguratorului.
Cel mai recent răspuns: 7d4e94f3-a264-40fa-9e95-7f5707e5864d , utilizator 18:11, 9 Februarie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dreptul la actiune intemeiat pe un raport de asigurare sau reasigurare se prescrie in termen de 2 ani.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform art. 2159 cod civil , dreptul la actiune intemeiat pe ... otilia13 otilia13 Conform art. 2159 cod civil , dreptul la actiune intemeiat pe un raport de asigurare sau reasigurare se prescrie in termen de 2 ani, In cazul serviceului, ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp asigurarea nu mai trebuie sa plateasca paguba? Alexa543 Alexa543 Dupa un accident cu masina, cat timp are păgubitul sa mearga la societăţii de asigurar? Sau dupa cat timp asigurarea nu mai trebuie sa plateasca paguba? Va ... (vezi toată discuția)
Prescriptie kyoto10 kyoto10 Am avut un accident rutier . Dupa aproximativ un an jumate asigurarea mi-a achitat din oficiu partial dauna suferita . Dupa cite stiu termenul de prescriptie ... (vezi toată discuția)