avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Viata in Italia Ajutor nerambursabil romanii din diaspora care revin ...
Discuție deschisă în Viata in Italia

Ajutor nerambursabil romanii din diaspora care revin definitiv in tara

S-a spus ca romanii din diaspora care au muncit mai multi ani in strainatate, daca se vor intoarce in Romania si isi vor deschide o afacere vor primi sprijin si in functie de domeniul un ajutor de pina la 40000 euro nerambursabili.
Este adevarat ? Se aplica si in judetul Bacau ? Unde trebuie intrebat, ce organism contactat ?
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna ziua!

Total eronat. Aveti toate informatiile legate de prima de instalare in cazul in care reveniti in Romania si va angajati, in acest articol.

www.avocatnet.ro/articol_475...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare 10000 euro ContSters189595 ContSters189595 bun gasit am inteles ca de astazi guvernul finanteaza cu suma de 10000 euro persoanele cu varsta pina in 35 ani, pt demararea unei afaceri care sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna seara. eu si logodnicul meu vrem sa deschidem un magazin de piese auto si trebuie sa incepem de la zero..infiintare firma etc. ma intereseaza cateva ... (vezi toată discuția)
Producator agricol autorizat Duma Liliana Duma Liliana Cultiv 7 ha porumb si 1 ha cartofi si vand produsele in piata si chiar de acasa pe baza certificatului de producator. Daca doresc fonduri europene pentru ... (vezi toată discuția)