avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie proces verbal

Buna seara!
Am si eu cateva intrebari daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri,am fost implicat intr-un eveniment rutier soldat cu daune materiale in care am fost declarat vinovat de catre politie si sanctionat cu amenda contraventionala,am facut contestatie pentru procesul verbal deoarece consider ca sunt nevinovat si ca nu aveam cum sa evit accidentul.La procesul ce a avut loc in urma contestatiei mele,judecatorul l-a chemat pentru declaratie si pe cel care m-a lovit dar si martorii care au fost prezenti la fata locului.As vrea sa stiu,in conditiile in care judecatorul considera ca nu am fost vinovat de producerea accidentului rutier,cel care m-a lovit are dreptul sa faca recurs in conditiile in care eu defapt m-am judecat cu IPJ?Daca nu are dreptul sa faca recurs,cum se procedeaza mai departe,acesta poate refuza sa imi dea asigurarea ca sa imi pot repara masina?Daca refuza sa imi dea asigurarea cum pot face sa il oblige legea sa imi repare masina?
V-as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu cateva raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Suspendarea permisului pe 60 de zile Deiu26 Deiu26 Buna ziua! In data de 22 Ianuarie am fost implicat intr-un eveniment rutier soldat doar cu avarii ale autoturismului. M-am inteles cu cel care m-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal pentru anulare amenda popescu marcela popescu marcela Buna ziua, In urma unui accident de masina politia a sanctionat unul dintre soferi considerandu-l vinovat. Soferul vinovat a obtinut anularea PV in instanta ... (vezi toată discuția)
Tergiversare dosar dauna RaDracones RaDracones Buna ziua! Speta: Accident rutier, se intocmeste proces verbal de catre IPJ din care reiese ca soferul de taxi \\"XYZ\\" este vinovat de producerea ... (vezi toată discuția)