avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autovehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autovehicul

Buna seara as dori sa ma ajutati si pe mine cu o informatie . Pe scurt am cumparat o masina fara ca vanzatorul sa mi dea fiscalu si care acum ma tot duce cu vorba si de la care nu cred ca mai primesc acel fiscal , masina era adus din italia , iar el a scos nr rosii pe numele lui ca sa pot circula cu ea .Intrebare : exista vreo sansa sa o inmatriculez fara fiscal ? Daca il dai in judecata cat timp dureaza procesul ? multumesc
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
nimenialtu, utilizator
Cel mai recent răspuns: nimenialtu , utilizator 20:38, 9 Februarie 2018
Nu-i usor de estimat cat dureaza procesul. Depinde de tipul actiunii formulate. Este posibil ca, paratul vazand ca a fost formulata o cerere de chemare in judecata, sa se conformeze si sa va inmaneze certificatul fiscal, situatie in care "procesul" se scurteaza considerabil.
am inteles , dar daca paratul nu se conformeaza ?? sigur au mai fost cazuri similare , cabau durat ?? tipul actiunii ?? vreau doar sa pot inmatricula masina ... am auzit de la cineva ca instanta iti poate inmana o hartie sa poti inmatricula masina inainte sa se termine procesul , e adevarat ?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

Nu-i usor de estimat cat dureaza procesul. Depinde de tipul actiunii formulate. Este posibil ca, paratul vazand ca a fost formulata o cerere de chemare in judecata, sa se conformeze si sa va inmaneze certificatul fiscal, situatie in care "procesul" se scurteaza considerabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare eu_craciun eu_craciun buna, vreau sa-mi cumpar o masina second-hand din germania si am auzit ca este o varianta de a nu plati taxa de poluare daca dau statul roman in judecata, imi ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal auto refuz gabinuno gabinuno buna ziua ,am cumparat o masina second cu numere rosii de la cineva din judetul alba,localitatea aiud,mentionez eu sant din baia mare,numere care au fost ... (vezi toată discuția)
am achiziționat o mașină sechestrata Jocher Jocher Am achiziționat o mașină si proprietarul na putut să-mi dea fiscalul pe loc invocand tot felu de scuze si ca mil trimite a doua zi fara probleme si lam ... (vezi toată discuția)