avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recurs in proces de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recurs in proces de divort

Am avut de curand procesul de divort, nu am vrut nimic am fost de acord sa se finalizeze dar in instiintarea de divort sunt obbligata sai platesc fostului sot cheltuielile de judecata, intrebarea mea este. Am facut
recurs ca nu sunt de acord cu cheltuielile de judecata, dar vreau sa stiu daca asta ma inpiedica sa schimb buletinul??? Multumesc astept raspuns rà,
Ultima modificare: Vineri, 9 Februarie 2018
Michela. Ell, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 21:56, 9 Februarie 2018
Va impiedica pentru ca hotararea de divort nu este definitiva in contextul in care ati initiat recurs (apel). Doar dupa finalizarea noului ciclu procesual, prin decizia tribunalului hotararea de divor de la fond devine definitiva. Daca renuntati la recurs (apel) timpul este mai scurt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce nu pot recupera in apel cheltuielile de judecata efectuate la fond? tory_bei tory_bei Am avut un proces la tribunal in calitate de parat pe care l-am pierdut. Am facut apel la curtea de apel si am castigat definitiv. Avocatul m-a taxat de doua ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de celibat Seashell Seashell Buna ziua! Am divortat la 1 aprilie, divortul a fost pronuntat dar hotararea nu-i definitiva si irevocabila pentru ca fostul sot a facut apel. Vrea custodia ... (vezi toată discuția)
Partaj cuziamusia cuziamusia asa cum ne-am inteles, cu banii trimisi de mine in Ro sotia a cumparat un apartament. pt ca sa nu fie bun común, ea a profitat de faptul ca eu ma aflam la ... (vezi toată discuția)