avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna ziua,

In acest moment beneficiez de stimulent de insertie, insa sunt nevoita sa imi dau demisia.
Cum se procedeaza in aceasta situatie cu privire la stimulentul de insertie, se va intrerupe automat?
In cazul in care voi incepe munca la alt loc de munca dupa o pauza de doua saptamani dupa ce am incetat activitatea la celalalt job stimulentul se va relua?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:29, 10 Februarie 2018
Plata stimulentul de insertie va inceta, in conditiile expuse de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie Clopotel13 Clopotel13 Buna ziua, Sunt in CIC pana la 3 ani, pana in februarie 2014. Doresc sa intrerup CIC, dar sa merg sa lucrez la alta societate decat cea la care am contractul ... (vezi toată discuția)
Demisie din concediu de crestere copil dobrealina23 dobrealina23 Eu sunt in concediu de crestere copil incepand cu 1.01.2014. Din 1.03.2014 doresc sa ma angajez la o alta firma. Cum procedez cu firma la care sunt in prezent? ... (vezi toată discuția)
Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)