avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cum ies din tara batranii cu buletin de identitate?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cum ies din tara batranii cu buletin de identitate?

Buna ziua!ce documente ii sun necesare bunicii mele in varsta de 74 ani care are buletin de identitate tip vechi si vrem s-o scoatem din tara? Am inteles ca i se ataseaza o hartie, dar de unde o putem obtine? Mentionez ca ea locuieste intr-un sat langa Ploiesti. Multumesc
Cel mai recent răspuns: DanielScorus , utilizator 13:57, 10 Februarie 2018
Nu poate iesi cu buletin de identitate,trebuie sa isi preschimbe buletinul vechi in carte de identitate sau sa isi scoata pasaport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu Laryssa88 Laryssa88 Buna ziua domnule avocat am si eu o întrebare. Situația mea este mai complicata. Eu locuiesc in Italia si in Iunie imi expira cartea de identitate. Stiu ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere AlexLFC AlexLFC Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasii pentru a-ti schimba certificatul de nastere. Urmeaza sa plec in mai la studii in Olanda si mi s-a spus ca voi ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut,ce pot face pentru obtinerea unui nou pasaport in strainatate? hunktiger hunktiger Buna ziua,ma numesc Florin,locuiesc in Irlanda. Am planuit o calatorie in Spania de pe 9 Iulie pana pe 23 Iulie,insa pasaportul imi expira pe 25 Iulie. Se ... (vezi toată discuția)