avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Modul de intocmire a situatiilor de lucrari in cursul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Modul de intocmire a situatiilor de lucrari in cursul anului 2018

Am un contract de lucrari incheiat in anul 2017. Au fost decontate o parte din lucrari in anul 2017 pentru diferenta urmeaza sa se intocmeasca situatii de lucrari in prima parte a anului 2018. Contractul prevede faptul ca pretul este ferm.
Devizul oferta cuprinde manopera din articolele de deviz (10 lei/ora plus contributiile angajatorului aferente manoperei explicitate separat). Incepand cu anul 2018 manopera orara aferenta salariului minim pe economie este 11.40 lei, contributiile angajatorului sunt de 2.25%.


Care va fi modul de intocmire a a situatiilor de lucrari in cursul anului 2018
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Februarie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum se face alegerea prestatorului la o asociatie de proprietari? Nanton1958 Nanton1958 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se poate face corect o procedura de achizitie, in cadrul asociatiei de proprietari(bloc), privind repararea ... (vezi toată discuția)
Fundamentarea economica a modului de formare a pretului. vionovac vionovac Am participat la selectie de oferte si, pentru ca pretul nostru este mai mic decat 85% din valoarea estimata a proiectului respectiv, ne-au solicitat ... (vezi toată discuția)
Calcul pret manopera - licitatie mada_ladybird mada_ladybird Cum se calculeaza pretul manoperei pentru licitatie in domeniul constructiilor? Se tine cont de media data, pe domeniu de activitate, de Institutul National de ... (vezi toată discuția)