avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CU CE SUNT DATOR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CU CE SUNT DATOR

AM CONTACTAC UB CREDIT DE NEVOI PERSONALE DE LA GARANTI CREDIT RESPECTIV RALFI IFN UN ANUL 2016. DINTRO INCAPACITATE DE PLATA NU AM PUTUT PLATI RATA AFERENTA LUNII DECEMBRIE ACUM SUNT TOT AMENINTAT TELEFONIC SA PLATESC SUMA RESTANTA DAR IN CONTRACTUL SEMNAT CU DANSII NU ESTE SPECIFICATA VALOAREA DOBANZII ZILNICE PENALIZATOAREACUM CATEVA ZILE MAU INFORMAT 0.25 LA SUTA PE ZI AZI 0.5 LA SUTA PE ZI ESTE NORMAL
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:00, 10 Februarie 2018
Ignorati telefoanele. Efectuati plata astfel incat sa ajungeti la zi. Achitati rata in cuantumul stabilit in contract. Dobanda trebuie sa fie fixa si transparenta pe toata durata de creditare. Alfel devine abuziva. In cazul in care nu inceteaza cu hartuirea telefonica, spuneti-le ca veti adresa ANPC.
Uitati-va pe contract si pe viitor, nu mai scrioeti cu majuscule.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a raspunde la telefon creditorului (ifn) Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Am un contract de creditare la o institutie IFN. Ma straduiesc din ianuarie 2015 sa aduc un contract pe linia normala contractuala (am avut o ... (vezi toată discuția)
Problema credit vladp33 vladp33 in 2007 am semnat un credit pentru un card RALFI IFN SA. contractul imi permite sa rambursez doar minimul de plata 2.2% din datorie cu o dobanda de 1.1% lunar. ... (vezi toată discuția)
Hora credit ifn - abuz, legile cum vor ei Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Bună ziua, Am o situație puțin ciudata cu hora credit ifn, vă rog mult un sfat. Am un împrumut de 2800 Ron luat acum ceva vreme , la data de 11 noiembrie ... (vezi toată discuția)