avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... camera supraveghere
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

camera supraveghere

Buna ziua! Una din camerele mele de supraveghere "bate" si spre curtea vecinului. Este aceasta o problema, sub aspect legal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 03:36, 11 Februarie 2018
S-ar putea sa fie o problema, atunci cand isi va da seama de treaba aceasta, sau s-ar putea sa se simta mai in siguranta....depinde...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vecinul poate sa va solicite sa modificati pozitia camerei astfel incat raza de actiune a acesteia sa nu acopere si proprietatea vecinului
Daca modific pozitia camerei incat sa nu mai "bata" si la el, camera nu mai are sens. Legea este de partea lui sau a mea?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea este de partea vecinului pentru ca daca sistemul de supraveghere intereseaza si alte zone,vecinul este indreptatit sa denunte aspectul ca ii sunt incalcate drepturile,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste gard. buna ... iLL357 iLL357 Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste gard. Buna ziua, detin un teren imprejmuit cu gard de plasa de 2m si plasa de umbrire peste. Vecinul si-a ... (vezi toată discuția)
Exista ceva sanctiune impotriva acoperirii unei camere de supraveghere ? Loryyta Loryyta Locuiesc la o curte comuna .In curte am instalat o camera de supraveghere amplasata pe camara mea de lemne.Eu fiind plecata la munca in strainatate unul dintre ... (vezi toată discuția)
Cameră supraveghere montată în spațiu privat tereau tereau Bună ziua. La asociația de proprietari din care fac parte, am solicitat Comitetului Ex. , punerea în discuție în următoarea ședință, a mutării unei ... (vezi toată discuția)